Tom Cosyns BV

Tom Cosyns BV

Linkbuilding Services

Linkbuilding Services gezocht? Wij creëren inhoud van de hoogste kwaliteit om u de beste backlinks in de sector te bezorgen.

Digitale marketing ontwikkelt zich snel. Het is nu gebruikelijk om bedrijven te vinden, waarvan sommige nooit eerder online aanwezig waren, klauteren naar de toppositie op internet. 

Volgens onderzoek van Hubspot investeert ongeveer 64% van de bedrijven actief in zoekmachineoptimalisatie (SEO). Digitale marketing is nu een noodzaak, en daarmee ook de noodzaak om te leren hoe u uw pagina’s bovenaan de zoekmachines kunt plaatsen. Hoe doe je aan linkbuilding? Laat het doen door experts, begin er zelf niet aan.

Om concurrerend te zijn, moeten bedrijven SEO begrijpen en begrijpen hoe het hun digitale marketingpraktijken kan revolutioneren . Nog belangrijker is het leren over linkbuilding om de zichtbaarheid te verbeteren en hun rendement te vergroten. Een gids voor het bouwen van links kan u misschien helpen begrijpen hoe belangrijk het is.

We leggen de nadruk op linkbuilding om een ​​goede reden; het is een onmisbaar onderdeel van zoekmachineoptimalisatie. Om bovenaan in de zoekresultaten van zoekmachines te komen, om langetermijngroei voor uw bedrijf na te streven en de concurrentie voor te blijven: hoe eerder u technieken voor linkbuilding implementeert, hoe beter.

Waarom heeft uw website kwalitatieve backlinks nodig?

Backlinks zijn als stemmen van vertrouwen. Wanneer gezaghebbende websites naar uw website linken, laat dit Google zien dat uw website een goede naam heeft, goed wordt vertrouwd en geloofwaardig is in uw niche. De belangrijkste rankingfactor van Google is het aantal unieke verwijzende domeinen in het backlinkprofiel van een website. Effectieve link building-campagnes verbeteren uw zoekmachine ranking signalen, bouwen naamsbekendheid op, verbeteren organische rankings en verhogen het organische verkeer voor de lange termijn.

Wat maakt een kwaliteitsbacklink?

Gerenommeerde websites: Wij bouwen backlinks door middel van handmatige outreach. Uw links komen van relevante sites in uw branche die sterke zoekmachine statistieken hebben.

Originele inhoud: Ons link building bureau creëert originele, waardevolle inhoud voor elke link die we plaatsen. Dit is de beste manier om links te bouwen omdat het voldoet aan de richtlijnen van Google.

Contextuele links: We bouwen waardevolle links met contextuele ankertekst. Onze custom link building diensten zijn afgestemd op uw keyword doelstellingen.

Hoge domein autoriteit: In tegenstelling tot andere link building bedrijven, kunnen wij links verzekeren van relevante websites met een hogere site autoriteit, tot DA 50+.

Datagestuurde opbouw van backlinks

Wij gebruiken onze eigen software om uw backlink profiel te analyseren in vergelijking met uw concurrenten. Met behulp van deze gegevens rijke inzichten, bepalen we de link snelheid, topische relevantie en anchor tekst distributie die uw links nodig hebben om uw webpagina’s te verhogen in de zoekmachine rankings. Met toegang tot onze bekroonde software krijgt u meer inzicht in uw backlinkprofiel en een gedetailleerde analyse van de off-site SEO-strategie van uw concurrenten.

Verhoog veilig de autoriteit van uw site

Wij hebben de meest krachtige links in de business. Waar de meeste SEO bureaus uit op DA 40, wij zijn gespecialiseerd in DA 60-90+, wat betekent betere kwaliteit links ondersteund door meer autoriteit.

Wij verbeteren uw site autoriteit door middel van hoogwaardige inhoud die we maken en pitchen aan gerenommeerde publicaties. Elke link die wij plaatsen wordt organisch geplaatst in een origineel stuk content (artikel, blog post, persbericht, etc) dat volledig geïndexeerd wordt en in de zoekresultaten verschijnt.

Onze unieke, hoogwaardige inhoud wordt specifiek opgesteld om contextuele relevantie te bieden voor de ankertekst die naar uw website verwijst en wordt geschreven om te passen bij het unieke publiek en de stilistische richtlijnen van elke publicatie waarop we ons richten. Voor het verdienen van kwaliteitslinks is inhoud van de hoogste kwaliteit nodig, dus onze inhoud bevat rijke media zoals foto’s, gifs en video’s om lezers te boeien en waardevol te zijn voor uitgevers. Het is ook SEO-geoptimaliseerd om gezaghebbend te zijn en goed te presteren in zoekmachines.

We hebben hard gewerkt om een aantal directe relaties op te bouwen met grote uitgevers. De meeste van onze content wordt volledig organisch geplaatst (zonder gesponsorde tags of vermelding van gastbijdragen). Deze redactioneel gedreven strategie stelt ons in staat topisch relevante links te verdienen die de positie van uw site verbeteren.

Niet alle links zijn gelijk.

In de wereld van SEO is er maar één juiste manier om aan linkbuilding te doen. Maar sommige SEO bedrijven gebruiken twijfelachtige strategieën. Ze adverteren voor blogger outreach die alleen inkomende links van lage kwaliteit oplevert die de autoriteit van een site niet verbeteren of organisch verkeer voor de lange termijn opleveren. In de loop der jaren zijn de algoritmen van zoekmachines steeds complexer geworden. Google herkent nu elk type onnatuurlijke linkbuildingtactiek en bestraft sites die lijken deel te nemen aan backlinkmanipulatie.

Om deze reden aarzelen sommige bedrijven om aan linkbuilding te doen, omdat ze in het verleden zijn getroffen door sommige van deze opties van lage kwaliteit. Maar white-hat linkbuilding is in de kern een contentmarketingstrategie. Indien correct uitgevoerd, kan het de autoriteit van uw site opbouwen, zoekwoordrangschikkingen verbeteren en jarenlang organisch verkeer genereren. Ja, Google bestraft slechte links, maar beloont sites ook voor links van hoge kwaliteit die in originele, boeiende en nuttige inhoud staan.

Waarom onze Link Building Services een geweldige manier zijn om uw SEO te verbeteren

Niets is beter voor uw SEO prestaties dan echte links van kwaliteit websites. LinkGraph’s white hat link builders krijgt uw website het type links die uw site autoriteit te verhogen en zijn Google compliant. Maak contact met een van onze link building experts om te zien hoe onze natuurlijke links uw website en merk zichtbaarheid kan versnellen snel en veilig.

Wat is Domein Autoriteit (DA)?

Domain Authority (DA) is een maatstaf voor hoe gezaghebbend een website wordt beschouwd door zoekmachines. Hoe hoger de DA van een site, hoe groter de kans dat een verwijzing (dofollow backlink) van die site naar de uwe uw SERP verhoogt.

Wij bieden self-serve link building producten tot DA 50+, voor link building boven DA 60 zie beheerde campagnes of spreek met een link building expert uit ons team.

Wat voor soort ankertekst kan ik gebruiken?

Er zijn eigenlijk twee strategieën: merkankers en zoek- of trefwoordankers.

Branded anchors helpen uw aanwezigheid op het web te vergroten (wanneer iemand op uw merk zoekt, verschijnt u in artikelen over het hele internet). Branded anchors verwijzen meestal terug naar uw homepage en helpen de algemene DA en zichtbaarheid van uw site te verhogen.

Trefwoordankers zijn termen waarop een gebruiker waarschijnlijk zal zoeken in Google wanneer hij/zij op zoek is naar een site, producten of diensten zoals de uwe. Hoe specifieker de zoekterm, hoe groter de kans dat de gebruiker converteert wanneer hij uw site bezoekt. Een handelaar in tweedehands auto’s in het centrum van Atlanta heeft bijvoorbeeld veel meer kans op conversies voor “tweedehands auto’s in het centrum van Atlanta” dan voor “waar koop ik een tweedehands auto?”.

Denk na over de hoeveelheid exact overeenkomende ankertekst in uw backlinkprofiel. De algoritme-updates van Google (Penguin, Hummingbird, enz.) waren gericht op sites met een hoog percentage exact matchende ankertekst (70%+), waardoor ze hun positie in de zoekresultaten verloren of in extreme gevallen gestraft werden.